Cookie- og Privatlivspolitik

FUTUREWORKS Cph indsamler personoplysninger via hjemmesiden futureworkscph.com. Hvad enten du er gæst på vores hjemmeside eller har købt en ydelse hos FUTUREWORKS Cph, så indsamler og behandler vi altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger.

Når du er gæst på futureworkscph.com eller når du afleverer persondata til FUTUREWORKS Cph skriftligt, ved personlig kontakt eller ved brug af digitale tjenester, accepterer du samtidig vores persondatapolitik.

FUTUREWORKS Cph tilstræber altid at sikre størst mulig gennemsigtighed i forhold til indsamling og anvendelse af persondata.

Brug af personoplysninger

FUTUREWORKS Cph indsamler information fra vores besøgende på hjemmesiden og fra direkte henvendelser. Herunder kan du læse, hvorfor vi indsamler information, og hvad vi bruger den til.

Hvad indsamler vi og hvorfor?

FUTUREWORKS Cph indsamler oplysninger om brugerne ved at bruge cookies og ved, at brugeren selv afgiver oplysninger. Det er som på de fleste andre hjemmesider/nyhedsbreve.

Cookien fortæller os blandt andet, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvad du klikker på, hvad du læser,  om din computer har besøgt sitet tidligere, hvilken browser og styresystem du bruger, mm. Informationen er anonym og kommer i en bunke med alle de andre brugere, så vi får en statistisk oversigt over brugen af futureworkscph.com.

Informationerne bruger vi først og fremmest til at blive klogere på vores brugere, så vi kan producere endnu bedre indhold.

Hvorfor cookies?

Når du besøger FUTUREWORKS Cph.dk registrerer vi dit besøg og din anvendelse af hjemmesiden eller tablet.

En cookie er en lille fil som indeholder anonyme informationer.

FUTUREWORKS Cph anvender systemet Google Analytics til at måle trafikken. Det er cookies fra dette system, som din computer eller tablet modtager, når du besøger futureworkscph.com. De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie. Du kan finde muligheder for at håndtere cookies i din browsers indstillinger.

Personlige oplysninger

Udover cookies indsamler futureworkscph.com oplysninger, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, skriver til os via hjemmesiden, køber billet til et event eller hopper med på et kursus.

Vi opsamler meget begrænset information som emailadresse, titel, virksomhed og navn til nyhedsbrevet. Vi bruger tjenesten Mailchimp, som er underlagt europæisk lovgivning og GDPR i forhold til håndtering og opbevaring af data.

FUTUREWORKS Cph indsamler data via følgende kanaler:

  • E-mails sendt til fællespostkasse eller medarbejdere hos FUTUREWORKS Cph. Formålet er at have dialog med kunder og andre interessere.
  • Tilmeldingsformularer til netværk, kurser, konferencer og andre events, hvor formålet er registrering af deltagelse. Her indsamles eksempelvis navn, jobtitel, email-adresse, faktureringsadresse, arbejdssted og telefonnummer.
  • Tracking og statistik via hjemmeside (herunder Google Analytics), nyhedsbreve, sociale medier, online-surveys og annoncering online, hvor formålet er drift og optimering af FUTUREWORKS Cph’s digitale ydelser.

Indhold vi viser fra andre websteder

Artikler på futureworkscph.com kan indeholde indlejret indhold (f.eks. en video fra Youtube). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. De websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Så ser du en Youtube video på futureworkscph.com, så ved Youtube godt, at du har set den.

Hvor længe vi gemmer dine data

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af formålet. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

Hvis du vil have udleveret information om din data

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet, eller har købt en ydelse, tilmeldt dig et netværk, kursus eller event, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data, vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dog ikke data, som vi af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde skal gemme.

Hvordan vi beskytter dine personoplysninger

Ifølge Persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. FUTUREWORKS Cph opbevarer altid data på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde. Vi gemmer dine personlige oplysninger med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Din accept

Du accepterer ovenstående persondatapolitik, når du besøger futureworkscph.com.

Spørgsmål

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på email: admin@futureworkscph.com